Telefon: Cosmote: 0765250977 sau Vodafone: 0724709357 - E-mail: office@semineemarmura.ro
GAMA COMPLETA DE MODELE DE FOCARE
De la modele de focare cu design modern si pana la liniile clasice si rustice, focarele din fonta raspund tuturor cerintelor tehnice, asigurand confortul termic necesar, dar si estetice, adaptandu-se cu usurinta in finisajul ales pentru semineu.

ESTETICUL
Beneficiind de cele mai recente tehnologii in turnarea si finisarea fontei, focarele din fonta aduc caldura si frumusetea flacarilor, punand in valoare ansamblul semineului.
Ca noutate in designul focarelor din fonta, Seminee Expert va prezinta gama de focare dotate cu rame in culoarea alamei sau a cromului, innobiland aspectul final al semineului.

CALITATEA
Garantia calitatii focarelor din fonta este oferita de tipul de materiale folosite in procesul fabricatie, dar si de procedeul de turnare a fontei.
Marcajul CE si obtinerea standardelor calitative impuse, ofera garantia eforturilor depuse de producatori pentru a aduce in siguranta, in case, frumusetea si caldura focului.

PARAMETRII TEHNICI
Optimizarea parametrilor tehnici ai fiecarui focar este realizata pe intreg parcursul procesului de fabricatie, dar si in cadrul unor examene complexe, realizate periodic in cadrul laboratoarelor independente.


Testele realizate se refera la factori precum: schimbul termic si capacitatea de realizare a confortului termic necesar, efectul util al arderii, miscarea gazelor in interiorul focarului, cantitatea de gaze rezultate in urma arderii.
Informatiile obtinute duc la imbunatatirea tehnologiilor cu care sunt dotate focarele din fonta, beneficiind astfel de calitatea caldurii oferita de combustia dubla (secundara), consumul redus de combustibil si durata mare de ardere a acestuia.

SIGURANTA IN EXPLOATARE
Siguranta in exploatare este echivalenta cu standardele pe care focarele din fonta le indeplinesc in materie de calitatea materialelor, etanseitatea incaperii de ardere, categoria de aparate in care se incadreaza si perioada de garantie oferita de producator.
Seminee Expert ofera o gama complexa de focare din fonta ce dispun de garantia marcajului CE si indelinesc standarde ale calitatii impuse legislatia europeana in vigore, in materie de aparate de incalzire: EN 13229.
Clasificarea focarelor propuse de Seminee Expert in categoria C (“foc continuu”) ofera siguranta unei exploatari continue pe o perioada indelungata.

STICLA PIROLITICA
Gama de focare din fonta marca Fonte Flamme – Franta au o caracteristica unica – Sticla pirolitica.
Caracteristicile acestei sticle ceramice sunt: prelucrarea speciala pentru a obtine suprafete extrafine, antiaderente; tratamentul pe baza de oxid metalic ca parte a capacitatii de autocuratare si cresterea eficacitatii procesului de ardere.

LEMNUL – ENERGIA REGENERABILA SI ECOLOGICA
Folosirea lemnului ca sursa de energie pentru incalzire aduce beneficii multiple: de la momentele de relaxare in fata focului, confortul termic calitativ asigurat de folosirea acestei surse regenerabile, pana la scaderea costurilor de incalzire.
In termeni globali, folosirea sursei de energie a lemnului ar putea inlocui sursele minerale de energie, conditia fiind gestionarea rezonabila a padurilor astfel rezultand mentinerea echilibrelor hidrologice si climaterice.

FLAMME VERTE – ETICHETA FLACARA VERDE
Eticheta FLAMME VERTE este garantia calitatii, eficientei si a respectului acordat mediului inconjurator de aparatele de incalzire ce folosesc ca si combustibil lemnul.
Standardul este acordat produselor ce intrunesc doua importante caracteristici:
- emisii scazute de CO (<0,5%) si oxid de nitrogen (NOx)
- randament crescut (>=70%)