Telefon: Cosmote: 0765250977 sau Vodafone: 0724709357 - E-mail: office@semineemarmura.ro

    Si rusticul poate fi luxos

     Caracterizate de multe ori prin simplitatea formelor, a desenului sau a culorilor sale, semineele rustice pot fi cu focar inchis sau cu focar deschis, intr-o variata gama de modele si forme. Si cu toate ca vorbim despre semineul rustic, in fata unui semineu nu putem avea decat o oaza de liniste, un loc in care sa uiti de tot si de toate, primind in schimb cateva momente de relaxare fizica si psihica . De aici vine luxul semineului rustic. Pentru ca in zilele noastre, momentele de liniste sunt un lux.

    Cu totii ne dorim sa petrecem cateva momente de relaxare in sanul familiei, momente care sa ne faca sa uitam de stresul de peste zi, si care sa ne relaxeze fizicul si psihicul. Cand acestea se petrec in fata unui semineu, senzatia de libertate data de focul din fata ta te va face sa redescoperi amintirile copilariei, povestile ascultate iarna, la gura sobei, cand bunicul spunea povesti nepotilor si singurele lumini ce se vedeau erau doar cele portocalii, de la dansul focului.

    Alegerea unui semineu este in general dificila, pentru ca semineul nu il schimbi de cate ori vrei. Putem spune ca, la fel ca si in cazul unei case, semineul il faci odata in viata. Trebuie sa fii atent la toate detaliile, pentru ca rezultatul final sa iti bucure inima. Noi vom fi alaturi de tine si iti vom oferi consultanta pe toata durata derularii proiectarii si construirii semineului, iar apoi te vom ajuta si cu intretinerea acestuia.

    Dintre toate modelele de seminee construite de noi, de departe cele mai cerute sunt cele rustice.  Realizate din lemn, marmura, calcar, caramida, piatra de rau sau piatra de stanca prelucrata manual, semineele rustice pot fi construite intr-o gama variata de modele si nuante, adaptandu-se usor si armonizand cu orice stil de locuinta.

    In cazul realizarii semineelor din lemn, lemnul trebuie in primul rand ignifucat (tratament antifoc) si apoi tratat impotriva mucegaiului si a cariilor. Lemnul folosit este un lemn de esenta tare, care va fi baituit si lacuit pentru a capata nuanta si culoarea dorita.

    In cazul semineelor din piatra, piatra va fi tratata cu impermeabilizant, si cu solutii antimucegai si anticiuperca. Piatra folosita poate fi de rau sau de stanca, iar pentru accentuarea efectului si pentru autenticitate, aceasta va fi prelucrata manual.

    In cazul semineelor din marmura, granit, travertin sau alte placari ceramice se vor folosi doar adezivi speciali cu elasticitate marita la diferente de temperatura si rezistenti la temperaturi ridicate.

    Pentru constructia semineelor din caramida se foloseste caramida rosie, pentru realizarea efectelor de culoare si caramida refractara (samota) pentru inmagazinarea si pastrarea caldurii.